Etusivu

Suoramainonnan Asiantuntija - Menestyksen Tekijä

Helsingin Jakelu-Expert Oy

Lehti- ja mainosjakelut

Helsingin Jakelu-Expert Oy on vuonna 1979 perustettu suoramainos- ja kaupunkilehtijakeluun erikoistunut yritys. Vuodessa jaamme noin 200 miljoonaa mainosta ja lehteä.

Mainostenjakelu

Suoralla tavoitat!

Jakajamme työskentelevät keskiviikkoisin ja lauantaisin, jakaen odotetut tuotteet noin 340.000 kotitalouteen alueella Helsinki, Espoo ja Länsi-Vantaa. Tarjoamme siis mahdollisuuden tavoittaa n. 700.000 potentiaalista asiakasta kahdesti viikossa.

Oletko kiinnostunut jakelutyöstä

Jakajat

Meillä on jakelutyötä
nuorille ja aikuisille.

Etsimme työhön reippaita ja tunnollisia tänä vuonna vähintään 14-vuotta täyttäviä nuoria, sekä 18-vuotta täyttäneitä ajokortin ja auton omaavia aikuisia.

Lue lisää

Jakajakoulutus uudistuu

Virtuaalinen perehdytys

Tehostetulla ja uudistetulla perehdytyksellä varmistetaan, että jakaja hallitsee ja ymmärtää työhönsä kuuluvat asiat. Uudet jakajat suorittavat ohjelman työsopimuksen teon jälkeen. Myös kaikki vanhat jakajat suorittavat saman perehdytyksen. Perehdyttäminen helpottaa ja nopeuttaa uuden työntekijän työn sujuvuutta työn alkumetreiltä lähtien. ...

Virtuaalikoulutus

 

Eikö odottamasi paikallislehti, mainos tai tiedote  löytänyt perille?

SSM Suoramainonta | Helsingin Jakelu-Expert Oy

Helsingin Jakelu-Expert Oy, eli Hjex, on vuonna 1979 perustettu osoitteettomaan suoramainosjakeluun erikoistunut yritys. Edustamme toimialueellamme SSM Suoramainontaa.

Noin 1.000 jakajamme avulla tavoitat n. 340.000 taloutta kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Siis jopa yli 700.000 kuluttajaa.

Hjex on Suomen suurin yksityinen jakeluyhtiö, mutta siitä huolimatta nuorekkaan ketterä. Tarjoamme jakelupalvelun juuri sopivalla kohdistuksella, jopa korttelin tarkkuudella.

Paikallistuntemuksemme perustuu kokemukseen ja jakopiireissä liikkumiseen, joten meillä on erinomaiset valmiudet palvella toimialueemme asiakkaita tiedon välittämisessä ja sen kohdistamisessa.

S5 Box